subscription ran out

Tue Jul 28 2015, 15:37 by juliecg

hi all thanks for the add
does anybody know how I could update my starview 7 box as my …

Comments: 0

greetings

Mon Jul 13 2015, 05:27 by guffie999

just a few words thanking the people [ & mods ]  on this forum for accepting my application to …

Comments: 4

sly f5 boxes

Sun Apr 26 2015, 22:06 by renault786

hello everyone new to all this, anyone know about slyf5 box

Comments: 1

Affiliates
Get a free Giffgaff Sim ... MrModchips Newsdemon

anyone having issues?

 :: Kryptview

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

anyone having issues?

Post by k4n3y on Fri Apr 25 2014, 12:49

Last few days,no discovery channels,done a rescan from wall now no discovery and a few others not even being found,tried a few different things and nothing seems to be working,firmware all uptodate,now this morning nothing but channels 1-5.is this me or anyone else.

k4n3y
Expert
Expert

Number of posts : 131
Registration date : 2012-11-12

Back to top Go down

Post by iggyc on Fri Apr 25 2014, 14:19

same here oxford since lunch time, tried all usual fixes to no avail,
cant see ought posted anywhere else
avatar
iggyc

Female
Number of posts : 5
Registration date : 2014-04-25

Back to top Go down

Re: anyone having issues?

Post by bmw786 on Fri Apr 25 2014, 14:23

The boxes seem to b down. Have faith

bmw786
Expert
Expert

Number of posts : 164
Registration date : 2012-10-28

Back to top Go down

Re: anyone having issues?

Post by iggyc on Fri Apr 25 2014, 14:32

lol thought it was my fault for dusting behind tv, sigh of relief lol!
avatar
iggyc

Female
Number of posts : 5
Registration date : 2014-04-25

Back to top Go down

Re: anyone having issues?

Post by k4n3y on Fri Apr 25 2014, 15:49

Ok but has anyone lost discovery channel and plus 1 completely,also quest

k4n3y
Expert
Expert

Number of posts : 131
Registration date : 2012-11-12

Back to top Go down

Re: anyone having issues?

Post by Mic26 on Fri Apr 25 2014, 16:23

Back on now Smile

Mic26
Expert
Expert

Number of posts : 173
Registration date : 2012-01-29

Back to top Go down

Re: anyone having issues?

Post by bmw786 on Fri Apr 25 2014, 18:19

Told you to have faith. KRYPTVIEW have never let us down

bmw786
Expert
Expert

Number of posts : 164
Registration date : 2012-10-28

Back to top Go down

Re: anyone having issues?

Post by jonpc on Fri Apr 25 2014, 18:57

k4n3y wrote:Ok but has anyone lost discovery channel and plus 1 completely,also quest
Discovery/Quest use the same TP check here for others that use that TP if also off, a TP is missing, presume when your say lost the channels is not scrambled.
http://dooby2oons.googoolz.com/t2454-channels-tps-update-22-04-14
Also have a check on the splitter being used.

jonpc
.
.

Number of posts : 2774
Registration date : 2008-08-11

Back to top Go down

Re: anyone having issues?

Post by k4n3y on Sat Apr 26 2014, 09:21

Thanks for that i am scanning direct from the wall,numerous attempts and still not being picked up,everything else ok,looking at the link posted the Tp list i am missing is 195.00,so how would i go about adding this is if it doesn't do it when scanning?


Last edited by k4n3y on Sat Apr 26 2014, 09:31; edited 1 time in total

k4n3y
Expert
Expert

Number of posts : 131
Registration date : 2012-11-12

Back to top Go down

Re: anyone having issues?

Post by k4n3y on Sat Apr 26 2014, 09:30

Ok so went into sat/tp edit and into telewest No12 shows TP 195.00 SR 6.952 Qam 256,so why isn't it picking it up and can i do anything about it

k4n3y
Expert
Expert

Number of posts : 131
Registration date : 2012-11-12

Back to top Go down

Re: anyone having issues?

Post by jonpc on Sat Apr 26 2014, 09:43

195.00 is not the TP for all areas and unlikely to be yours, different areas different TPs.

Best to state your area then someone will help with the correct TP.  for missing channels, try dreamshiner1 he maybe from your area.

jonpc
.
.

Number of posts : 2774
Registration date : 2008-08-11

Back to top Go down

Re: anyone having issues?

Post by k4n3y on Sat Apr 26 2014, 09:53

Ok,i am on vm uddingston,have tried other areas but still nothing,will contact the link,ta

k4n3y
Expert
Expert

Number of posts : 131
Registration date : 2012-11-12

Back to top Go down

Re: anyone having issues?

Post by morehelpme on Sat Apr 26 2014, 09:59

have you checked provider for issues in area?

morehelpme
.
.

Number of posts : 2125
Registration date : 2008-08-12

Back to top Go down

Re: anyone having issues?

Post by jonpc on Sat Apr 26 2014, 10:01

Don't try other areas as all other channels are working, some try a factory reset but NetID has been known to disappear, send a PM to dreamshiner1 for the correct TP for your area




jonpc
.
.

Number of posts : 2774
Registration date : 2008-08-11

Back to top Go down

Re: anyone having issues?

Post by k4n3y on Sat Apr 26 2014, 17:28

Ok,went to check my dads box today,he still shows discovery but it ain't working,didn't do a rescan incase it comes back but the channels i am missing he still has albeit not working,so a tp has defo changed,have pm'd dreamshiner1 so will await response,do the tp numbers move by much i.e a couple of digits higher or lower or can it be anything

k4n3y
Expert
Expert

Number of posts : 131
Registration date : 2012-11-12

Back to top Go down

Re: anyone having issues?

Post by jonpc on Sat Apr 26 2014, 20:03

Someone from another forum was in contact today, they also have a problem with 515. Sky Sports News does your work if so what's the TP, their are from the same area, have said they will do a power scan (different box) and get back to me.
TPs change eight digits up/down eg 195-203-211

jonpc
.
.

Number of posts : 2774
Registration date : 2008-08-11

Back to top Go down

Re: anyone having issues?

Post by k4n3y on Sat Apr 26 2014, 20:30

515  sky sports news is working for me how do i find which tp it is?

k4n3y
Expert
Expert

Number of posts : 131
Registration date : 2012-11-12

Back to top Go down

Re: anyone having issues?

Post by k4n3y on Sat Apr 26 2014, 20:34

Think i found it 539.00 6.952 256

k4n3y
Expert
Expert

Number of posts : 131
Registration date : 2012-11-12

Back to top Go down

Re: anyone having issues?

Post by jonpc on Sat Apr 26 2014, 20:37

Go on SSN press OK (centre button) then the large grey one top/left, third row down eg 211.0 6952Ks/s
Just noticed your Dad's box still shows Discovery, does it show scramble, if it does check that TP also

The TP is 539.0


Last edited by jonpc on Sat Apr 26 2014, 20:39; edited 1 time in total

jonpc
.
.

Number of posts : 2774
Registration date : 2008-08-11

Back to top Go down

Re: anyone having issues?

Post by k4n3y on Sat Apr 26 2014, 20:39

got that by hitting ok button and then info is that correct way

k4n3y
Expert
Expert

Number of posts : 131
Registration date : 2012-11-12

Back to top Go down

Re: anyone having issues?

Post by k4n3y on Sat Apr 26 2014, 20:40

soz beat me to my post

k4n3y
Expert
Expert

Number of posts : 131
Registration date : 2012-11-12

Back to top Go down

Re: anyone having issues?

Post by jonpc on Sat Apr 26 2014, 20:42

k4n3y wrote:Think i found it 539.00 6.952 256

539.0 is the TP   6952 is the symbol rate/Telewest

jonpc
.
.

Number of posts : 2774
Registration date : 2008-08-11

Back to top Go down

Re: anyone having issues?

Post by k4n3y on Sat Apr 26 2014, 20:44

if the tp is 539.00 are the tps in the update list correct for me as it says 347.00

k4n3y
Expert
Expert

Number of posts : 131
Registration date : 2012-11-12

Back to top Go down

Re: anyone having issues?

Post by jonpc on Sat Apr 26 2014, 20:48

The list is correct for another area,as said in a previous post,
195.00 is not the TP for all areas and unlikely to be yours, different areas different TPs.

jonpc
.
.

Number of posts : 2774
Registration date : 2008-08-11

Back to top Go down

Re: anyone having issues?

Post by k4n3y on Sat Apr 26 2014, 20:49

ok so assuming i find the correct tp for discovery channel,etc and i add it to the tp list do i then do a manual scan to find the channels or turn on standby power mode and let it find them itself

k4n3y
Expert
Expert

Number of posts : 131
Registration date : 2012-11-12

Back to top Go down

Re: anyone having issues?

Post by jonpc on Sat Apr 26 2014, 20:52

You do a manual scan as the standby mode appears to be unable to pick up that TP.
Your Dad's box still shows Discovery, does it show scramble, if it does check that TP and do a manual scan on it.

jonpc
.
.

Number of posts : 2774
Registration date : 2008-08-11

Back to top Go down

Re: anyone having issues?

Post by k4n3y on Sat Apr 26 2014, 20:56

dads box does show scrambled,bit confused now,do i not need the correct tp to do the manual scan or is that the reason for doing it ,i.e it will find new tp during scan,as his tp for that channel is the same as mine just now.

k4n3y
Expert
Expert

Number of posts : 131
Registration date : 2012-11-12

Back to top Go down

Re: anyone having issues?

Post by jonpc on Sat Apr 26 2014, 21:08

Scrambled or no video means bad internet connection likely a bad splitter or cable
No signal means missing channels

Auto scan from the wall socket (no splitter) it should pick up TP for discovery

jonpc
.
.

Number of posts : 2774
Registration date : 2008-08-11

Back to top Go down

Re: anyone having issues?

Post by k4n3y on Sat Apr 26 2014, 21:19

just got hold of a mate his discovery is also showing no or bad signal ,the tp is 235.00,i added this to my tp list and set a manual scan but came up failed


Last edited by k4n3y on Sat Apr 26 2014, 21:24; edited 1 time in total

k4n3y
Expert
Expert

Number of posts : 131
Registration date : 2012-11-12

Back to top Go down

Re: anyone having issues?

Post by k4n3y on Sat Apr 26 2014, 21:23

sorry on me dads the channel says no or bad signal,not scrambled

k4n3y
Expert
Expert

Number of posts : 131
Registration date : 2012-11-12

Back to top Go down

Re: anyone having issues?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 :: Kryptview

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum