subscription ran out

Tue Jul 28 2015, 15:37 by juliecg

hi all thanks for the add
does anybody know how I could update my starview 7 box as my …

Comments: 0

greetings

Mon Jul 13 2015, 05:27 by guffie999

just a few words thanking the people [ & mods ]  on this forum for accepting my application to …

Comments: 4

sly f5 boxes

Sun Apr 26 2015, 22:06 by renault786

hello everyone new to all this, anyone know about slyf5 box

Comments: 1

Affiliates
Get a free Giffgaff Sim ... MrModchips Newsdemon

no sound

View previous topic View next topic Go down

no sound

Post by mac on Tue Nov 25 2008, 18:32

i have lost sound on set--ta 1 all other channels are ok tried a rescan still the same can anyone help much appreciated. ps keep up the good work..

mac
Newbie
Newbie

Male
Number of posts : 11
Location : in here
Registration date : 2008-09-18

Back to top Go down

Re: no sound

Post by jonpc on Tue Nov 25 2008, 18:43

What box do you have
If it's a Starview press audio,select a different stream

jonpc
.
.

Number of posts : 2778
Registration date : 2008-08-11

Back to top Go down

Re: no sound

Post by mac on Wed Nov 26 2008, 18:09

Its a digivox silver box

mac
Newbie
Newbie

Male
Number of posts : 11
Location : in here
Registration date : 2008-09-18

Back to top Go down

Re: no sound

Post by morehelpme on Wed Nov 26 2008, 19:55

same idea press audio and select different audio stream . Very Happy

morehelpme
.
.

Number of posts : 2125
Registration date : 2008-08-12

Back to top Go down

Re: no sound

Post by mac on Thu Nov 27 2008, 17:25

thanks for your help but still no joy. i pressed audio and its not giving me the option to change stream this only happens on set--ta 1.

mac
Newbie
Newbie

Male
Number of posts : 11
Location : in here
Registration date : 2008-09-18

Back to top Go down

Re: no sound

Post by dinero on Thu Nov 27 2008, 17:36

did you delete the channel before you rescaned if not try this

dinero
Expert
Expert

Number of posts : 229
Registration date : 2008-08-11

Back to top Go down

no sound

Post by mac on Mon Dec 01 2008, 19:48

deleted channel and rescanned works fine ta for help

mac
Newbie
Newbie

Male
Number of posts : 11
Location : in here
Registration date : 2008-09-18

Back to top Go down

Re: no sound

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum