subscription ran out

Tue Jul 28 2015, 15:37 by juliecg

hi all thanks for the add
does anybody know how I could update my starview 7 box as my …

Comments: 0

greetings

Mon Jul 13 2015, 05:27 by guffie999

just a few words thanking the people [ & mods ]  on this forum for accepting my application to …

Comments: 4

sly f5 boxes

Sun Apr 26 2015, 22:06 by renault786

hello everyone new to all this, anyone know about slyf5 box

Comments: 1

Affiliates
Get a free Giffgaff Sim ... MrModchips Newsdemon

missing tp

 :: Kryptview

View previous topic View next topic Go down

missing tp

Post by lily on Sun Sep 15 2013, 13:13

Have not had SS1 and 3 for months seem to be missing the TP as cannot get other channels on this frequency.  Have tried everything direct scan, manual scan, etc.  Is there anyway I can get the missing TP.

Thanks

lily
Learning
Learning

Number of posts : 27
Registration date : 2008-12-03

Back to top Go down

Re: missing tp

Post by jonpc on Sun Sep 15 2013, 14:19

You maybe using the wrong provider/Net ID, check your sub box (if you have one) Menu-Tech Stuff- Net.ID or ask a neighbour
Scan direct from the wall socket, no splitter

jonpc
.
.

Number of posts : 2770
Registration date : 2008-08-11

Back to top Go down

Re: missing tp

Post by lily on Sun Sep 15 2013, 22:47

Have tried everything, perhaps there is a problem with the box.

lily
Learning
Learning

Number of posts : 27
Registration date : 2008-12-03

Back to top Go down

Re: missing tp

Post by jonpc on Sun Sep 15 2013, 22:59

Wouldn't think there is a problem with the box, if this was the case it would have got worse in the last few months.
How many TPS do you have, has a check on a sub box been done.
Is there someone in the same area,  a box to box can be done.

jonpc
.
.

Number of posts : 2770
Registration date : 2008-08-11

Back to top Go down

Re: missing tp

Post by lily on Sun Sep 15 2013, 23:05

Not sure what the sub box is but I scanned the provider that I have always used.  when I scanned there were 100 TPs.

lily
Learning
Learning

Number of posts : 27
Registration date : 2008-12-03

Back to top Go down

Re: missing tp

Post by jonpc on Sun Sep 15 2013, 23:16

A sub box is a VM box you pay for, there is a chance your provider has changed, reason for 100 TPs is because a factory reset has not been done for a period of time.
DON'T DO A FACTORY RESET, some who have done one have lost most channels.

jonpc
.
.

Number of posts : 2770
Registration date : 2008-08-11

Back to top Go down

Re: missing tp

Post by jonpc on Sun Sep 15 2013, 23:36

I'm presuming the box does not show SS1 or SS3 as scrambled or no video.
Reducing the number of TPs may help look thought your list for some TPs the box don't use and delete.
To delete TPs without doing a factory reset Menu_User Preference_Sat./TP.Edit_Go to your provider eg NTL, use right arrow scroll down to delete TP the use left arrow.

jonpc
.
.

Number of posts : 2770
Registration date : 2008-08-11

Back to top Go down

Re: missing tp

Post by lily on Mon Sep 16 2013, 12:29

Thanks for the info, sorry to be a pain but how do I know what tps the box doesn't use?  How many tps should I have if everything was okay?

lily
Learning
Learning

Number of posts : 27
Registration date : 2008-12-03

Back to top Go down

Re: missing tp

Post by mcm on Mon Sep 16 2013, 12:46

70/80 tps fo a kv box is about right.

Have a look at the channel sticky put the tps used in your area beside the listed channels, the other tps are obsolute.

mcm
Expert
Expert

Number of posts : 222
Registration date : 2011-05-05

Back to top Go down

Re: missing tp

Post by jonpc on Mon Sep 16 2013, 12:55

Would agree around 70/75 TPs.
Your box A780 doesn't use HD TPs delete these TPs, if you mistaken delete the good ones there will reappear after a scan.

Asked before SS1 & SS3 do the channels show "scrambled or no video"
 Or
There is no channels listed.

jonpc
.
.

Number of posts : 2770
Registration date : 2008-08-11

Back to top Go down

Re: missing tp

Post by lily on Mon Sep 16 2013, 16:01

Okay will try.  Channels show Scrambled or no video.

lily
Learning
Learning

Number of posts : 27
Registration date : 2008-12-03

Back to top Go down

Re: missing tp

Post by lily on Mon Sep 16 2013, 16:36

Have looked at the tp list and the channel sticky.  Really not sure what I should do but the TP for ss1 is missing from my list.  If you could give me some basic tips on what to do I would be very grateful.

Thanks for your help so far.

lily
Learning
Learning

Number of posts : 27
Registration date : 2008-12-03

Back to top Go down

Re: missing tp

Post by jonpc on Mon Sep 16 2013, 18:23

lily wrote:Okay will try.  Channels show "Scrambled or no video".
No need to do anything as the TP is not missing "Scrambled or no video"means its a Net problem not VM, have seen people in the Bristol area having the same fault, just have to wait.

The connection between router to box is it wired/wifi/homeplugs.?

Bristol area appears to have a problem with SS1 & SS3 Belfast area problems with SS2 & SS4
All areas problems with SSN & BT 1 & 2 SD

jonpc
.
.

Number of posts : 2770
Registration date : 2008-08-11

Back to top Go down

Re: missing tp

Post by lily on Mon Sep 16 2013, 22:21

Okay thanks connection between router and box is wired.

lily
Learning
Learning

Number of posts : 27
Registration date : 2008-12-03

Back to top Go down

Re: missing tp

Post by jonpc on Mon Sep 16 2013, 22:25

Are you in the Bristol area, that may be your problem, wired is the best.

jonpc
.
.

Number of posts : 2770
Registration date : 2008-08-11

Back to top Go down

Re: missing tp

Post by lily on Tue Sep 17 2013, 15:05

No am in Greater Manchester.

lily
Learning
Learning

Number of posts : 27
Registration date : 2008-12-03

Back to top Go down

Re: missing tp

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 :: Kryptview

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum