subscription ran out

Tue Jul 28 2015, 15:37 by juliecg

hi all thanks for the add
does anybody know how I could update my starview 7 box as my …

Comments: 0

greetings

Mon Jul 13 2015, 05:27 by guffie999

just a few words thanking the people [ & mods ]  on this forum for accepting my application to …

Comments: 4

sly f5 boxes

Sun Apr 26 2015, 22:06 by renault786

hello everyone new to all this, anyone know about slyf5 box

Comments: 1

Affiliates
Get a free Giffgaff Sim ... MrModchips Newsdemon

s/v 6 instalations only has default and 2 en

View previous topic View next topic Go down

s/v 6 instalations only has default and 2 en

Post by fez1965boro on Thu Sep 15 2011, 15:24

got a friends box tried loading new firmware onto it but it only shows default and en twice no search or nothing in instalations

fez1965boro
Adviser
Adviser

Number of posts : 65
Registration date : 2011-04-05

Back to top Go down

Re: s/v 6 instalations only has default and 2 en

Post by jonpc on Thu Sep 15 2011, 19:12

Little unclear to me,does the box have FTA channels if not looks like VM has disconnected you.

Reboot the box.

Try loading the FTA software first,check what firmware is already on the box

jonpc
.
.

Number of posts : 2768
Registration date : 2008-08-11

Back to top Go down

Re: s/v 6 instalations only has default and 2 en

Post by fez1965boro on Thu Sep 15 2011, 20:24

jonpc wrote:Little unclear to me,does the box have FTA channels if not looks like VM has disconnected you.

Reboot the box.

Try loading the FTA software first,check what firmware is already on the box
no im connected i have 3 working this is a m8s no fta cannot scan as i say on installation only has factory default

fez1965boro
Adviser
Adviser

Number of posts : 65
Registration date : 2011-04-05

Back to top Go down

Re: s/v 6 instalations only has default and 2 en

Post by jonpc on Thu Sep 15 2011, 20:44

Looks like the wrong firmware has been may have been installed on the box.

Press the factory default that will only clear the channels,and may offer other optioms.

It should be possible to load firmware from same boxes via cable

jonpc
.
.

Number of posts : 2768
Registration date : 2008-08-11

Back to top Go down

Re: s/v 6 instalations only has default and 2 en

Post by fez1965boro on Thu Sep 15 2011, 20:50

jonpc wrote:Looks like the wrong firmware has been may have been installed on the box.

Press the factory default that will only clear the channels,and may offer other optioms.

It should be possible to load firmware from same boxes via cable
thinking il try that rs232 to rs232 1 box 2 another

fez1965boro
Adviser
Adviser

Number of posts : 65
Registration date : 2011-04-05

Back to top Go down

Re: s/v 6 instalations only has default and 2 en

Post by jonpc on Thu Sep 15 2011, 21:04

What used to work with box turned off get all set-up and then switch box on and then quickly flick switch to install firmware called "hard flash"

Good luck let us know.

jonpc
.
.

Number of posts : 2768
Registration date : 2008-08-11

Back to top Go down

Re: s/v 6 instalations only has default and 2 en

Post by fez1965boro on Fri Sep 16 2011, 09:08

jonpc wrote:What used to work with box turned off get all set-up and then switch box on and then quickly flick switch to install firmware called "hard flash"

Good luck let us know.
will try find the firmware cheers

fez1965boro
Adviser
Adviser

Number of posts : 65
Registration date : 2011-04-05

Back to top Go down

Re: s/v 6 instalations only has default and 2 en

Post by jonpc on Fri Sep 16 2011, 11:16

Which firmware are you looking for.?

jonpc
.
.

Number of posts : 2768
Registration date : 2008-08-11

Back to top Go down

Re: s/v 6 instalations only has default and 2 en

Post by fez1965boro on Fri Sep 16 2011, 11:53

jonpc wrote:Which firmware are you looking for.?
apparently its called hard flash - it not looking good looks like cable input is not recognised as it just keeps saying no signal even after box to box firmware upgrade

fez1965boro
Adviser
Adviser

Number of posts : 65
Registration date : 2011-04-05

Back to top Go down

Re: s/v 6 instalations only has default and 2 en

Post by jonpc on Fri Sep 16 2011, 12:07

Apperently I did not make myself very clear the procedure was called "Hard Flash" not the firmware.

The FTA firmware for the SV6 may have to be installed before the latest firmware for the SV 6/7

Can the box be checked to see what firmware is on it.

jonpc
.
.

Number of posts : 2768
Registration date : 2008-08-11

Back to top Go down

Re: s/v 6 instalations only has default and 2 en

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum